Jani Mikkonen

Kiropraktikko Jani Mikkonen

Lähestymistapani diagnoosin tekemiseen, hoitoon ja kuntoutukseen on kokonaisvaltainen, potilaslähtöinen ja toimintakyvyn edistämistä korostava. Korostan tutkimusnäyttöön pohjautuvaa ammatinharjoittamista, viimeaikaisinta tietotaitoa ja yksilöllistä paneutumista asiakkaan tilanteeseen. Käytän alani viimeaikaisinta teknologiaa diagnoosin ja hoidon tukena.

Parasta osaamisaluettani ovat

  • pidempään jatkunut selkä-, pää- ja raajakipu
  • huimaus ja tasapainon häiriötilat
  • hengityksen toiminnalliset häiriöt
  • tuki- ja liikuntaelinperäisen kivun ja toimintakyvyn hoito erilaisissa neurologisissa ja tulehduksellisissa sairauksissa, kuten Parkinsonin taudissa, servikaalisessa dystoniassa, MS-taudissa, selkärankareumassa jne.

Lue lisää Jani Mikkosesta
Varaa aika Janille


Emma HonkonenKiropraktikko Emma Honkonen, MChiro

Haluan tarjota kaikille asiakkailleni korkeatasoista asiakaslähtöistä palvelua kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa ja toimintahäiriötiloissa. Korostan tutkimusnäyttöön perustuvaa ammatinharjoittamista, joka yhdistää viimeisimmän tutkimustiedon, ammatinharjoittajan kokemuksen alalta sekä asiakaskeskeisyyden.

Pääasiassa hoidan selkä- ja niskavaivoja, mutta käsittelen myös tarvittaessa raajojen niveliä, erityisesti jalkapöydän ja nilkan niveliä. Hoidossa käytän manuaalista terapiaa, erityisesti manipulaatiokäsittelyä, mutta myös mobilisaatiota sekä eri pehmytkudoskäsittelyn muotoja. Tarvittaessa ohjeistan kotiharjoitteita. Pyrin kannustamaan asiakasta kohti kuntoutusta ja aktiivista omasta kehosta huolehtimista.

Lue lisää Emma Honkosesta
Varaa aika Emmalle