Kiropraktikko Emma Honkonen, MChiro

Lähestymistapani hoitoon

Haluan tarjota kaikille asiakkailleni korkeatasoista asiakaslähtöistä palvelua kaikissa tuki- ja liikuntaelimistön vaivoissa ja toimintahäiriötiloissa. Korostan tutkimusnäyttöön perustuvaa ammatinharjoittamista, joka yhdistää viimeisimmän tutkimustiedon, ammatinharjoittajan kokemuksen alalta sekä asiakaskeskeisyyden.

Hoitoni

Pääasiassa hoidan selkä- ja niskavaivoja, mutta käsittelen myös tarvittaessa raajojen niveliä, erityisesti jalkapöydän ja nilkan niveliä. Hoidossa käytän manuaalista terapiaa, erityisesti manipulaatiokäsittelyä, mutta myös mobilisaatiota sekä eri pehmytkudoskäsittelyn muotoja. Tarvittaessa ohjeistan kotiharjoitteita. Pyrin kannustamaan asiakasta kohti kuntoutusta ja aktiivista omasta kehosta huolehtimista.

Koulutus

Suoritin viisivuotisen kiropraktikko-yliopistotutkintoni, Master of Chiropractic, Iso-Britannian Walesissa Glamorganin Yliopistossa. Valmistuin vuonna 2013. Olen jatkokouluttautunut koko urani ajan sekä Iso-Britanniassa, työskennellessäni Cornwallissa kaksi vuotta valmistumisen jälkeen, että Suomeen palattuani. Koen jatkuvan ammatillisen kehityksen tärkeäksi ja käyn säännölliseti mm. Suomen Kiropraktikkoliiton järjestämissä koulutuksissa.

Yhteydet

Olen Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden rekisterissä sekä Suomen Kiropraktikkoliiton jäsen. Olen toiminut Suomen Kiropraktikkoliiton hallituksen jäsenenä vuodesta 2019 lähtien.

Lisätietoa minusta löytyy nettisivultani kiropraktikkoemmahonkonen.fi.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Emma Honkonen, MChiro
Kiropraktikko

Facebook
LinkedIn


Tee ajanvaraus