Ajanvaraus tutkimukseen osallistujille

Jani Mikkonen

* 2. Valitse päivä, jonka jälkeen voit katsoa vapaita aikoja /
Choose suitable date and then time:

4. Täytä henkilötiedot / Fill in personal details:

Kyllä   Ei

Varmista, että valitsit ajan ja täytit kaikki tähdellä merkityt kentät, kiitos!


odota...

Aikasi tutkimuksen on varattu /
Your chiropractic appointment is booked

Tervetuloa osallistumaan tutkimukseen. Varaa päällesi vaatteet, jotka mahdollistavat liikkumisen. Mieluiten vaatteet, joissa saa alaselän alueen näkyviin, koska teemme muutamia alaselän liikekontrollin kliinisiä testejä.

Vastaanottokäynti sisältää suostumuksen kirjallisen ottamisen tutkimukseen, tasapainon testauksen ja kliinisiä testejä. Mukaan saat kirjallisen palautteen tasapainosta ja halutessanne kotiharjoitteita tasapainon parantamiseen.

Tutkimukseen kuuluvat kyselyt täytetään vastaanottoajan jälkeen. Tällöin näistä tulee erillinen muistutus sähköpostilla. Ensimmäinen muistutus tulee samana päivänä vastaanottoajasta ja toinen seitsemän päivän päästä ensimmäisen täyttämisestä. Voithan täyttää kyselyn ensimmäisen kerran mahdollisesti jo lähipäivien aikana muistutuksesta.

Ajanvarauksiin liityvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä jani@selkakuntoutus.fi

Helpoiten sisäpihan vastaanotolle pääset porttikoodilla #1010 ja rapun koodilla 1010. Koodillisten ovien jälkeen rapussa kulje hissien ohi rappusia ylös sisäpihalle (sisäpihalle johtavat ovet eivät ole lukossa), jossa vastaanotto näkyy vastakkaisella puolella. Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös ovisummeria.

Katso tästä tarkemmat ohjeet vastaanoton sijainnista ja sisäänkäynnistä. Jos linkki ei näy kunnolla kopioi ja liitä osoite selaimesi osoiteriville: http://selkakuntoutus.fi/uudelle-asiakkaalle/#helsinki

Katso tästä video kuinka saapua Mikonkatu 11 vastaanotolle

Liikuntarajoitteisille raputon sisäänkäynti on mahdollista Vuorikatu 4:n kautta. Porttikoodi on sama kuin Mikonkadun portissa. Portista tullaan pitkää alasmenevää luiskaa pitkin Mikonkadun sisäpihalle, jossa vastaanotto on katutasossa oikealla.