Kiropraktikko kokemuksia vastaanotolta

Lue tyytyväisten asiakkaitteni kokemuksia kiropraktikkovastaanotoltani Helsingin toimipisteeltä.

Nova K.
Voin lämpimästi suositella Jania! Itselläni oli pahasti alaselkä-pakara alue jumissa ja muutamien säännöllisten hoitokertojen jälkeen (sis. kiropraktiikkaa ja aku-neuloja) sain avun vaivaan ja kivut/jumitilat lähtivät. Asiallista ja toimivaa!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Terttu
Kiitos Jani hyvästä hoidosta!

Minä sain avun huimaukseen ja ”sumuiseen” oloon, katse kirkastui jo eka kerralla.

Puolison käden ja sormien pitkään jatkunut puutuminen ja tikkuilu loppuivat myös hoidon ansiosta.

Yt. Terttu ja Pekka
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän palautteesta.
Raimo Hautaniemi
Paneuduit sairauteeni. Hoidit tiedolla, taidolla, parantavilla käsilläsi ja empatialla. Annoit toivoa ja rohkeutta, yrittämisen tahtoa ja toimimisen neuvot. "Koskaan ei ole liian myöhäistä..." Iloitsemme, että löysimme Sinut.

Kiitos! Voimia ja iloa työhösi ja elämääsi!

Kiitollisina Raimo ja Pirkko
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän luottamuksesta!
Janne
Hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen jotta toimintakyky säilyisi.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos vinkkien hyvästä haltuunotosta!
Timo Nisula
Jani on erittäin ammattitaitoinen ja hoiti huimaukseni nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Suosittelen.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Laura
Iso kiitos Jani!

15 vuotta kestäneet kivut saivat viimeinkin lievitystä! Olen ravannut ties missä kaikkialla saamatta mitään apua. Kuuntelet, observoit, haet syy-yhteyksiä, ja seuraat miten keho reagoi hoitoon. Ekalla kerralla minua pelotti ns. naksauttelu mutta se oli niin hellävaraista että se pelko tuli ja meni. Myöskin neulakammo hävisi koska akuneulat auttoivat myöskin paljon kivunlievityksessä! Voin suositella aivan kaikille!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos Laura palautteesta!
Saara
Jani laittoi SI-niveleni (1,5 vuotta toiminnallinen häiriö) paikoilleen heti ensimmäisellä hoitokerralla. Tätä ennen olin käynyt mm. osteopaatilla 10 kertaa. Pidän myös Janin tyylistä selittää, mitä hän tekee ja mistä esim. kipu johtuu. Voin lämpimästi suositella!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Tuire Hakamäki
Sairastan servikaalista dystoniaa. Pääni vapisee.
Diagnoosin saamisesta on jo monta vuotta,oiretta helpottavaa lääkettä olen kokeillut,mutta minulla se ei toiminut. Kävin myös fysioterapiassa ja hieronnassa, aluksi vapina jonkin verran helpottui, mutta ajan kuluessa en saanut enää helpotusta vaivaani. Jani hoitaa vaivaani vastaanotolla ja teen kotona hänen antamiaan harjoituksia. Molemmista on ollut suuri hyöty. Vapinaa ei edes huomaa enää. Jani on hoitajana ystävällinen ja ehdottomasti asiantunteva. Kiitos :)
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos Tuire!
Johanna Hyrkäs
Olin Janin vastaanotolle mennessäni kärsinyt välilevyn pullistumasta alkunsa saaneesta alaselkäsärystä lähes vuoden ja kokeillut KAIKKEA (hierontaa, eri tyyppistä osteopatiaa, akupunktiota, kiinalaista lääketiedettä, fysioterapiaa, toisen tyyppistä kiropraktiaa jne.). Kipu oli tullut lievemmäksi mutta selkä oli edelleen jumissa, vaivasi päivittäin enkä pystynyt elämään normaalisti. Muutaman käynnin jälkeen olen käytännössä nyt ollut viikkoja oireeton. Uskon että onnistumisen avain oli siinä, että ei tehty liikaa vaan annettiin keholle mahdollisuus aloittaa paranemisprosessi ja se mitä tehtiin, osui nappiin. Janin asiantuntevuus vakuutti todella. Kiitos!!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos Johanna!
Lonkkavaivainen
Todella asiallinen, ymmärtäväinen ja ammattitaitoinen kiropraktikko. Tarkan tutkimuksen jälkeen selitti asian ymmärrettävästi ja jo ensimmäisen hoidon kohdalla löysi juuri ne kipupisteet missä vaivani oli ja kohdensi hoidon heti oikeisiin paikkoihin. Ei tullut ensimmäisen kerran ihmeparantumista mutta huomasin kuitenkin heti eron voinnissani käynnin jälkeen. Hoitokertojen jälkeen voin todella mainiosti, ryhti oli parempi, kävelykipu poissa ja elämänlaatu huomattavasti kohentunut. Suosittelen ehdottomasti lämpimästi kaikille. Jos koskaan on tarvetta niin ehdottomasti menen uudelleen hänen vastaanotolleen hoidettavaksi.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Lisa
Hoito oli asiantuntevaa ja vuorovaikutteista. Sain apua alaselkävaivaani, jota olin hoidattanut jo usealla eri taholla. Tilat olivat siistit ja asialliset.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos Lisa!
Seija
Minulla on selkäranka leikattu ja jäykistetty nuorena ja osittain tästä johtuen minulla on ollut vuosien ajan tasapainovaikeuksia, jotka häiritsivät päivittäistä elämääni ja liikuntaharrastuksiani. Olen hakenut apua myös muualta, mutta en ole saanut kyseistä vaivaa korjattua. Sain Janilta helppoja harjoituksia, joiden avulla tasapainoni on parantunut silmissä.

Asun muualla Suomessa kuin pääkaupunkiseudulla, mutta tapaamiset ovat järjestyneet joustavasti ilta- ja aamuaikaan. Olen kiitollinen Janille asiantuntevasta avusta ja siitä, että vaivani ovat korjaantuneet ja voin taas harrastaa liikuntaa ilman epävarmuutta.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos Seija :)
Helena
Hain apua niskaperäiseen huimaukseen. Minulla oli kävellessä voimakasta kallistavaa tunnetta ja heikko tasapaino erityisesti silmät kiinni ollessa. Olin käynyt useamman kerran hierojalla ja saanut myös fysioterapeutilta ohjeita. Näillä oli kuitenkin varsin lyhytaikainen vaikutus ja oireet palasivat.

Minulla oli jonkin verran kiropraktiseen hoitomuotoon liittyviä ennakkoluuloja, jotka osoittautuivat täysin turhiksi. Kokemukseni mukaan hoito oli erittäin asiantuntevaa, toimenpiteiden tavoitteet ja vaikutus kerrottiin selkeästi. Myös kokemuksiani hoitotoimenpiteiden ja kotiharjoitteiden toimivuudesta kuunneltiin aidosti. Kävin vastaanotolla noin 2 kk ajan (1-2 krt viikossa), jonka aikana oireet poistuivat vähitellen täysin. Janin tuella oivalsin viimeistään nyt, että oireideni ilmentymiseen vaikuttaa kokonaisuus: säännöllinen liikunta, lepo, ravinto sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino. Mistään näistä ei kannata tinkiä.

Kiitos hyvästä hoidosta!

Helena
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Peter Thompson
Have suffered from chronic back pain due to an injury in 2009, after numerous visits to doctors / chiropractors / physiotherapists and having not received a strategic plan on how to manage the pain and lack of movement, Jani has been able to progressively modify a plan of action in order to strengthen the muscles and ensure my back is better condition than before 2009, also finally understanding that my condition is stress based has helped me deal with my condition and knowing Jani can help has been a great stress reliever in itself, Thanks Jani
Jani Mikkonen vastaa:
Thank you Peter!
Leena Huhtikangas
Olen vuosikausia kärsinyt bursiitista lonkassani, joka äityi niin pahaksi että olin menossa leikkaukseen. Hain kuitenkin muuta vaihtoehtoa ja löysin internetistä Jani Mikkosen klinikan. Se oli onnenpotku. Saamani hoito on ollut asiantuntevaa, miellyttävää ja tuloksena hoitojaksosta olen saanut kivuttoman elämän 77 vuotiaana.

Tulen suosittelemaan selkäkuntoutusklinikkaa lämpimästi, olen itse asiassa jo levittänyt sanaa tuttavapiirissäni.

Kiitollisena kaikkea hyvää toivottaen Leena Huhtikangas
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos luottamuksesta (:
Minna Kivipelto
Hain apua migreeniin, joka on pahentunut 10-15 vuoden aikana koko ajan. Viime aikoina kohtauksia alkoi olla jo 1 -2 kertaa viikossa.

Hoidon aloittamisen jälkeen ei ole ollut migreenikohtauksia, myös tavanomaiset lihassäryt ovat vähentyneet. Migreenilääkettä en ole tarvinnut, muutaman kerran mietoa Panadolia. Hoito on vaikuttanut myös elämänlaatuun. Nyt voin harrastaa liikuntaa tai käydä teatterissa tmv. enemmän, kun ei tarvitse pelätä päänsärkyä. Myös muu mieliala on kohentunut radikaalisti.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta.
Maiju
Iso kiitos asiakaslähtöisestä, kiireettömästä ja empaattisesta tavastasi tehdä hoitotyötä. Sain avun inhottavaan ajoittaiseen huimaukseeni ja paljon vastauksia ja selityksiä sen esiintymiseen. Hoitojakso oli vielä suhteellisen lyhyt - nyt minua ei huimaa, ja jotenkin minun on tuon tiedon lisääntymisen myötä parempi olla.

Kiitos kun sinulla oli aikaa vastata kysymyksiini ja selittää asiat. Aluksi niistä ei aktiivisesti puhuttu, mutta toisaalta se ei ollut ongelma koska ilmapiiri kysymiselle oli niin avoin.

Voin vain suositella vastaanottoasi kaikille huimauspotilaille, ehdottomasti. Pari sanaa vielä näistä sivuista, jo näiden perusteella oli helppo valita vastaanottosi, kun oireet on kuvattu kattavasti ja hyödyllistä tietoa löytyy paljon. Kiitos Jani!
Jani Mikkonen vastaa:
Lämmin kiitos myös sinulle palautteesta!
Salla Mikkonen
Kiitos Jani erittäin asiantuntevasta ja ammattitaitoisesta hoitojaksosta, joka alkoi tämän vuoden alussa vastaanotollasi ja on kestänyt noin puolisen vuotta. Olet ensimmäinen, jolta olen saanut diagnoosin siitä mikä minua on vaivannut yli kymmenen vuotta (hoitamattoman aivotärähdyksen jälkitila). Ja mikä parhainta, jolta olen saanut apua, hoitosuunnitelman ja näiden myötä uskoa sekä toivoa elämään :)

Toimintakykyni on parantunut alkuvuodesta huomattavasti ja isompia "sudenkuoppia" ei ole nyt pidemmän tauon aikana ilmaantunut. Hengitysharjoitukset jatkuvat..

Kiitän myös siitä, että olet vastannut aina kysymyksiini ja olen kokenut olevani ihmisenä tasavertainen, silloinkin kun olet avannut mm. aivojen toimintaan liittyviä monimutkaisia asioita "maallikolle".

Suosittelen jatkossakin sinua ystävilleni, näin olen jo tehnyt :)
Hyvää kesää!
t. Salla M

Voin suositella ja olenkin suositellut monellekin asiantuntemustasi. Sinulla on hyvä kyky "löytää" eri hoidoista se olennaisin, johon keskittyä. Tämän perustana on tietysti ammattitaito, mutta myös kyky kuunnella.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos! :-)
Risto Niemi
Sain apua selkävaivaani ja se ei ole uusiutunut noudattamalla Janilta saamiani ohjeita
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos!
Pauli Kajander
Asiantuntevaa, yksilöllistä hoitoa. Kokonaisvaltainen ote hoitotyöhön. Kuuntelet asiakasta.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta!
Anniina
Hoidon suhteen ei sijaa moitteille. Selkäsäryt raskauteni aikana saatiin aika hyvin kuriin ja Janin suosittelema vesijuoksu auttoi paljon asiaan. Akupunktion hyödyistä en osaa sanoa. Aion jatkaa käyntejä synnytyksen jälkeen ja jatkaa myös vesijuoksua.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta.
Katja
Jani on erittäin ammattimainen olematta yhtään kylmä. Minulla oli aina mukava olo ja sellainen tunne, että minun kunnostani välitetään.

Kaikkiin ongelmiini ei tullut maagista ratkaisua, mutta sain silti olennaista apua. Kärsin hartioiden toispuoleisesta kivusta ja alaselän kivuista kuukautisten aikaan. Hartiani olivat siis erittäin jumissa ja ongelmalliset. Hoidon avulla kipu lakkasi olemasta toispuoleinen, mutta hartiani vaativat jatkossakin liikuntaa, jota ei voi muuten korvata.

En alunperinkään uskonut, että alaselän kivut kuukautisten aikaan häviäisivät, mutta sain neuvoja, miten voisin mahdollisesti parantaa tilannetta.

Kiitos ystävällisyydestäsi ja hyvästä hoidosta.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos hyvin mietitystä palautteesta.
Marjo
Janilla on erityinen palveluasenne ja hän sekä haluaa, että ehtii paneutua asiakkaan kysymyksiin lyhyessäkin vastaanottoajassa. Hoito tehdään pitkäjänteisesti ja kullakin kerralla katsastetaan missä mennään sillä hetkellä. Harvinaislaatuinen ja erittäin huomaavainen kiropraktikko oman kokemukseni mukaan. Tuloksiakin syntyy tällä hoitomallilla. Kiitos Jani!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos myös sinulle luottamuksesta ja sitoutumisesta hoitoon.
Eila Nieminen
Keskityt hyvin henkilöön ja ongelmaan. Ajankäyttösi on uskomattoman hallittua, siinä 20 min on paljon. En ole kokenut kertaakaan mitään negatiivista tunnetta hoidoissa.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta! Mielenkiintoinen kommentti ajankäytöstäni.
Kati Ekström
Olen kärsinyt alaselän kivuista ja lääkäreiltä sain vain reseptin. Janin hoidossa lääkkeet jäi käyttämättä ja kivut ovat poissa. Hoito on kokonaisvaltaista ja ihmisläheistä.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos hienosta palautteesta!
Jenni
Sain apua vuosia kestäneeseen alaselän kipuuni, olin aikaisemmin käynyt lääkärissä, hierojalla sekä kokeillut akupunktiota, tuloksetta. Jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen alaselän kipu helpotti huomattavasti, kolmen kerran jälkeen kivut olivat helpottaneet jo huomattavasti. Reilun vuosi viimeisimmästä käynnistäni ja selkäkivut ovat pysyneet poissa. Mutta jos selkä alkaa taas oikuttelemaan, tulen varmasti uudestaan Janille.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta! Mukava kuulla, että tilanne on pysynyt hyvänä.
Heidi Nissinen
Lämpimästi suosittelen kaikille joilla on tarvetta kiropraktikolle.
Hoitotulokset erinomaisia, hoito ystävällistä ja hienotunteista.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos! Kiitän myös lukuisista suosituksista perheenjäsenille ja ystäville.
satu hirvonen
Hoito on ollut todella hyvä ja apua olen saanut. Toivoisin että voisin käydä jatkossakin. Kiitos myös ystävällisestä palvelusta.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos luottamuksesta ja ystävällisyydestä!
Juhani Vainio
Hyödyllinen, ystävällinen hoito.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän ystävällisestä palautteesta!
Mia Sukala
Kävin noin vuosi sitten Mikkosella hoidattamassa niskojani jotka olivat vaivanneet minua vuosia.

Jatkuvaa niska hartia seudun jäykyyttä ja kipua sekä toistuvia pääkipuja, muutamien hoitokertojen jälkeen ja liikuntaohjeilla ei ole tarvinut kärsiä oireista enää, kuin hetkellisesti jonkin kovan työ rupeaman jälkeen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon ja suosittelen.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos! On erittäin miellyttävä kuulla, että liikuntaohjeet ovat auttaneet oireiden palautumisen ennaltaehkäisyssä.
Anita
Kävin ensimmäistä kertaa joitakin vuosia sitten kun selkä tuli kipeäksi nostettuani pari kertaa painavan käsitavaran lentokoneen hyllylle. Istuminen oli vaikeaa ja kivuliasta. Selästä otettiin varmuuden vuoksi kuva ja selkärangasta löytyi myös kulumaa. Kävin noin 5 - 6 manuaalisen hoitojakson johon kuului myös akupunktioneuloja. Lähdin pitkähkölle matkalle ja sain mukaani syvähengitysohjeet ja kehotuksen liikuntaan. Uinkin joka päivä ja tein hengitysharjoituksia. Palasin Suomeen 90 % parempana. Muutaman hoitokerran olen myöhemmin joutunut ottamaan. Nyt olen oireeton niinkauan kuin muistan tehdä hengitysharjoituksia.

Suosittelen lämpimästi. Oireista voi päästä eroon minkä ikäisenä tahansa. Sen olen oppinut!
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos palautteesta, luottamuksesta ja harjoitusohjeiden tunnollisesta noudattamista!
Kari Laukkanen
MS-potilaana arvostan Janin paneutumista ja kiinnostusta hoitamiseeni. Toisenlainen näkökulma ja hoidollinen ote motivoivat minua harjoituksiin.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän positiivisesta asenteesta ja suhtautumisesta haastavassa sairaudessa. Erityiskiitos myös paneutumisestasi harjoitteisiin ja ohjeisiin.
HR
Olen hoidattanut selkääni lääkkeillä, hieronnalla, ja kiropraktikoilla. Lääkkehoitoa selkäkipuun en suosittele kenellekään. Hieronta helpottaa (hierojasta riippuen), mutta kun selkä on pahasti jumissa pitää käydä hierojalla päivittäin parin viikon ajan ennen kuin selkä "loksahtaa" kohdalleen.

Viime elokuussa selkäni meni taas todella pahasti jumiin liiasta autoilusta. Hyvä että pystyin kävelemään tai istumaan. Kävin kaksi kertaa Jani Mikkosen vastaanotolla: pari manipulaaiota ja pari akupunktioneulaa korjasivat selkäni. Sen koommin ei ole jomottanut.

Ensimmäinen kokemukseni kiropraktikolla oli Jenkeissä vuosia sitten, ja silloin homma hoitui yhdellä "niksautuksella". Muilla kiropraktikoilla muissa maissa visiittejä on yleensä tarvittu enemmän (5-10 kertaa), eli Jani Mikkonen pärjää kansainvälisessä vertailussani erittäin hyvin.

Kiitos.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän!
Nainen46v
Parin vuoden kova lonkkakipu ja liikuntarajoitus loppui kymmenen hoitokerran jälkeen. Siinä missä kortisoonipiikit ja kipulääkitys ei auttanut, sain apua kiropraktikolta. Nykyään kävelen, juoksen ja pyöräilen ongelmitta.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitän! Hienoa kuulla, että toimintakyky on palautunut täysin.
Tanja
Vastaanotto pysyy aikataulussaan, ei tarvitse turhaan odotella. Erittäin siistit ja viihtyisät tilat keskeisellä paikalla. Kontakti on hienotunteinen.

Itse toivoisin välillä vähän teoriatietoa hoitojen ympärille - mikä vaikuttaa hoidossa ja mihin. Samoin ihan ensimmäisellä kerralla voisi käydä läpi miten tutkimukset ja hoidot tulevat etenemään. Olen kyllä kysynytkin näitä tarvittaessa.
Jani Mikkonen vastaa:
Kiitos hienosta palautteesta ja rakentavasta kritiikistä.

Mielelläni tarkistaisin miksen ole kertonut tarkemmin hoitosuunnitelmasta ensimmäisellä käynnillä. Todennäköisesti tässä on ollut syystä tai toisesta tavallista vähemmän aikaa, jolloin olen joutunut keskittymään enemmän tutkimukseen ja hoitoon.