Rekisteriseloste

1. Keräämme henkilö- ja yhteystietoja tavallisten potilastietojen lisäksi elektronisessa muodossa tietokoneelle. Kaikki kerätty säilytetään toimitiloissamme turvallisessa ja lukollisessa paikassa, jonne ei ole pääsyä muilla kuin henkilökunnallamme. Tieto on lisäksi suojattu salasanalla ja varmuuskopioitu. Emme käytä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin vastaanottotilanteessa tarvittavaan tiedon käsittelyyn.

2. Emme luovuta potilastietoja eteenpäin ilman potilaan omaa pyyntöä. Emme jaa tietoja vastaanoton sisällä toiselle henkilökuntaan kuuluvalle ilman asiakkaan suostumusta.

3. Kirjallisesta pyynnöstä tiedot toimitetaan potilaalle ja/tai poistetaan pyynnöstä. Tietojen toimitus- ja poistamisaika on enimmillään 30 päivää. Tietojen toimittamisesta tai poistamisestä ei peritä maksua.

4. Noudatamme EU:n tietosuojakäytäntöä eli General Data Protection Rules 2018 ohjeistusta tiedonkäsittelyssä.

5. Kysymyksissä liittyen tietosuojakäytäntöömme voitte ottaa yhteyttä Jani Mikkoseen sähköpostilla jani@selkakuntoutus.fi tai postin kautta Jani Mikkonen / Suomen Selkäkuntoutus Oy, Mikonkatu 11 D TT1, 00100 Helsinki.