Kiropraktikko Elina Pulkkinen aloittaa tiistaina 5.6.

Saan vastaanotolle uutta asiantuntevaa henkilökuntaa, kun kiropraktikko Elina Pulkkinen D.C., MChiro aloittaa työt tiistaina 5.6.

Elinan esittely:

Valmistuin kiropraktiikan maisteriksi vuonna 2017 Barcelona College of Chiropracticista vuosikurssini priimuksena (cum laude). Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt lukuvuoden yliopistolla kliinisten aineiden, toiminnallisen neurologian ja radiologian apuopettajana ja klinikkaohjaajana. Suhtaudun intohimoisesti kiropraktiikan tutkimukseen ja olen käynyt esittämässä tutkimustuloksiani kansainvälisesti. Olen täydentänyt osaamistani yli 30:lla lisäkoulutuskurssilla, jotta pystyisin palvelemaan potilaitani mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti. Tällä hetkellä jatko-opiskelen toiminnallista neurologiaa. Minulle tärkeintä työssäni on potilaslähtöisyys. Kiropraktikkona tutkin, hoidan ja ennaltaehkäisen selkärangan ja nivelten toimintahäiriöitä. Hoitoni tavoitteena on koko kehon toiminnan optimointi, ei pelkästään kivun poisto. Potilaskuntaani kuuluvat kaikenikäiset vauvasta vaariin, raskaana olevat ja urheilijat. Olen kansainvälisen pediatrisen kiropraktiikkaliiton (ICPA) jäsen.

————————–

Voit sopia Elinan kanssa hoitoajasta sähköpostitse kiropraktikkoelina@gmail.com. Ensimmäiset vapaat ajat ovat tiistaina 5.6. klo 12-18. Elinan nettiajanvaraus avautuu tiistaina 22.5.

Hoitoajat ovat 1. kerralla 40 minuuttia, jonka jälkeen tarpeen mukaan jatkokäynnit 40 tai 20 minuuttia. Hoitohinnat ovat 40 min 80 euroa ja 20 min 65 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *