Kiropraktikko Jani Mikkonen

Lähestymistapani diagnoosin tekemiseen, hoitoon ja kuntoutukseen on kokonaisvaltainen, potilaslähtöinen ja toimintakyvyn edistämistä korostava. Korostan tutkimusnäyttöön pohjautuvaa ammatinharjoittamista, viimeaikaisinta tietotaitoa ja yksilöllistä paneutumista asiakkaan tilanteeseen. Käytän alani viimeaikaisinta teknologiaa diagnoosin ja hoidon tukena. Parasta osaamisaluettani ovat:

  • pitempään jatkunut selkä-, pää- ja raajakipu
  • huimaus ja tasapainon häiriötilat
  • hengityksen toiminnalliset häiriöt, kuten vaikeuden / raskauden tunne hengitettäessä.
  • erilaiset autonomisen hermoston toiminnalliset häiriöt, kuten posturaalinen hypotensio / takykardia, sympatikotonia, refluksi.
  • tuki- ja liikuntaelinperäisen kivun ja toimintakyvyn hoito erilaisissa neurologisissa ja tulehduksellisissa sairauksissa, kuten Parkinsonissa, dystoniassa, MS-taudissa, selkärankareumassa jne.

Tein viisivuotisen kiropraktikko-yliopistotutkintoni Isossa-Britanniassa (University of Glamorgan), josta valmistuin vuonna 2007. Olen tämän jälkeen jatkokouluttautunut ja syventänyt tietotaitoani jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Olen erikoistunut kliiniseen neurologiaan Yhdysvaltojen erikoistumisohjelmassa (Carrick Institute of Graduate Studies), josta minulla on DACNB (=Diplomate of American Chiropractic Neurology Board) -tutkinto.

Olen toiminut lukuisissa erilaissa moniammattillisissa luottamus- ja asiantuntijatehtävissä. Olen tällä hetkellä mm. kansallisen tuki-ja liikuntaelinsairauksien hoidon kehittämisen ohjausryhmässä ja Yhdysvaltalaisen Marylandin Yliopiston järjestämässä kansainvälisessä kliinisen tutkimuksen asiantuntijaryhmässä. Teen myös tutkimusta moniammattillisessa tutkimusryhmässä, jossa suurin mielenkiinnon aiheeni on terapeuttinen harjoittelu pitkään jatkuneen kivun hoidossa.

Olen ollut asiantuntijana erilaisissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi Helsingin Sanomissa, Terveyskirjastossa, Hyvä Terveydessä ja Kotilääkärissä. Olen kirjoittanut alastani yli viisikymmentä artikkelia ammatillisiin ja terveysaiheisiin julkaisuihin. Kuulun Kiropraktikkoliiton, Tuki- ja liikuntaelinliittoon ja Kivuntutkimusyhdistykseen. Potilaita tulee vastaanotolle ympäri Suomea.

Tervetuloa asiantuntevaan hoitoon!

Jani Mikkonen D.C., B.Sc. (Hons), DACNB, kiropraktikko, erikoistunut neurologiseen kuntoutukseen