Kiropraktikko Jani Mikkonen

Lähestymistapani diagnoosin tekemiseen, hoitoon ja kuntoutukseen on kokonaisvaltainen, potilaslähtöinen ja toimintakyvyn edistämistä korostava. Korostan tutkimusnäyttöön pohjautuvaa ammatinharjoittamista, viimeaikaisinta tietotaitoa ja yksilöllistä paneutumista asiakkaan tilanteeseen. Parasta osaamisaluettani ovat

  • pitempään jatkunut selkä-, pää- ja raajakipu
  • huimaus ja tasapainon häiriötilat
  • Hengityksen toiminnalliset häiriöt, kuten vaikeuden / raskauden tunne hengitettäessä.
  • erilaiset autonomisen hermoston toiminnalliset häiriöt, kuten posturaalinen hypotensio / takykardia, sympatikotonia, refluksi.
  • aivovamman ja/ tai piiskaniskuvamman jälkeiset pitkittyneet oireet
  • tuki- ja liikuntaelinperäisen kivun ja toimintakyvyn hoito erilaisissa neurologisissa ja tulehduksellisissa sairauksissa, kuten Parkinsonissa, dystoniassa, MS-taudissa, selkärankareumassa jne.

Tein viisivuotisen kiropraktikko-yliopistotutkintoni Isossa-Britanniassa (University of Glamorgan), josta valmistuin vuonna 2007. Olen tämän jälkeen jatkokouluttautunut ja syventänyt tietotaitoani jatkuvasti sekä kotimaassa että ulkomailla. Olen erikoistunut kliiniseen neurologiaan Yhdysvaltojen erikoistumisohjelmassa (Carrick Institute of Graduate Studies), josta minulla on DACNB (=Diplomate of American Chiropractic Neurology Board) -tutkinto.

Olen toiminut alani luottamus- ja asiantuntijatehtävissä erilaisissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi Helsingin Sanomissa, Terveyskirjastossa, Hyvä Terveydessä, Kotilääkärissä, Terve.fi-palvelussa. Olen kirjoittanut alastani yli viisikymmentä artikkelia ammatillisiin ja terveysaiheisiin julkaisuihin. Käytän alani viimeaikaisinta teknologiaa diagnoosin ja hoidon tukena. Kuulun Kiropraktikkoliiton hallitukseen, Tuki- ja liikuntaelinliittoon ja Kivuntutkimusyhdistykseen. Potilaita tulee vastaanotolle ympäri Suomea.

Tervetuloa asiantuntevaan hoitoon!

Jani Mikkonen D.C., B.Sc. (Hons), DACNB, kiropraktikko, erkoistunut neurologiseen kuntoutukseen