Palaamme vastaanotolle maanantai 11.5. alkaen

Olemme auki yhtenä tai kahtena päivänä viikossa 11.5.- alkaen. Seuraamme tilannetta tarkasti ja yleisen edun sitä vaatiessa suljemme jälleen vastaanoton.

Huolehdimme omasta ja vastaanoton hygieniasta mahdollisimman hyvin noudattaen kansallisia ja kansainvälisiä ohjeistuksia.

Jos teillä on kuumetta, yskää, kuumetta tai tunnet olosi muuten sairaaksi, pyydämme teitä muuttamaan ystävällisesti varauksen ajankohtaa eteenpäin.

Riskiryhmään kuuluville suosittelemme vastaanottokäynnin siirtämistä eteenpäin tuleville kuukausille, jos se on mahdollista. Riskiryhmiin kuuluvat yli 70-vuotiaat henkilöt ja henkilöt, joilla on perussairauksia, jotka merkittävästi huonontavat keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä, esimerkiksi:

  • Vaikea-asteinen sydänsairaus
  • Huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus
  • Diabetes, johon liittyy elinvaurioita
  • Krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta
  • Vastustuskykyä heikentävä tauti kuten aktiivisessa solunsalpaajahoidossa oleva syöpätauti
  • Vastustuskykyä voimakkaasti heikentävä lääkitys (esimerkiksi suuriannoksinen kortisonihoito)

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19/vakavan-koronavirustaudin-riskiryhmat

Kiitämme kaikkia asiakkaita kärsivällisyydestä tänä vaikeana aikana.  Tervetuloa varaamaan jälleen aikoja 11.5. eteenpäin nettiajanvarauksella https://selkakuntoutus.fi/ajanvaraus/ tai puhelimitse suoraan kiropraktikoilta.

Ystävällisesti,

Jani Mikkonen ja Emma Honkonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *